Behandlingsmetoder

Her kan du læse nærmere om mine behandlinger og hvad folk ofte kommer og får hjælp til i klinikken.

Jeg behandler rigtig  mange  forskellige typer smerter. Alt fra nakke, ryg, skulder, knæ,  albue til kæbeproblemer.  Udover smerter kommer mange og får hjælp til allergi, fordøjelsesproblemer, tinnitus, overgangsalder / hedeture, rygestop, stress, søvnløshed, corona senfølger og meget andet. 


OBS! Hvis du ikke er glad for nåle kan jeg behandle dig med små plastre - også kaldet for ørefrø/magnet plaster eller med el-stimulering.


ØRE AKUPUNKTUR

 


Der findes mange mikrosystemer inden for akupunktur og øret er meget kendt og anvendt. Her afspejles resten af kroppen, hvilket muliggør at smerter og forstyrrelser i kroppen behandles i øret.


Denne akupunkturform anvender jeg ved næsten alle mine behandlinger. Grunden til det er, at det er meget effektfuldt og hurtigt virkende.

KLASSISK KINESISK AKUPUNKTUR

 

 

Denne akupunktur form er den klassiske og originale tilgang til akupunktur. Her behandles der ud fra kroppens ”her og nu” tilstand. Til det anvender jeg bl.a. Puls- og tungediagnose samt grundig undersøgelse af hvor hovedårsagen til problemet kommer fra. Dette er min primære behandlingsmetode og grundstammen i mine behandlinger. Klassisk kinesisk akupunktur er kendt for at være yderst kraftfuldt og effektivt. 

CUPPING

 

 

Cupping er en behandlingsform, som stammer fra Kina. Behandlingen fremmer blodtilførslen til musklerne og får dem til at slappe af og styrker samtidigt immunforsvaret.


Ved en cupping behandling anvender man sugekopper der løsner bindevævet over muskulaturen op. Ved hjælp af sugekopperne, skaber man et vakuum, som virker ligesom en dybdegående massage.


Formålet er at øge blodgennemstrømningen i det udvalgte område


POSTUROLOGI

 

 

Posturologi er videnskaben om den toniske muskelspænding – Muskulaturen som opretholder kroppens ubevidste holdning. Skævheder i kroppens stående stilling stammer oftest fra kroppens posturologiske system.


Hvis der er fejlinformationer i det posturologiske system, opstår der skævheder i kroppen. Hjernen forsøger altid at tilpasse sig bedst muligt, til den tilstand kroppen er i lige nu.


Skævheder i kroppen kan forårsage mange symptomer, som ekstra slid på led og give smerter. Det er derfor vigtigt at få korrigeret det posturologiske system, for at problematikkerne ikke vender tilbage igen og igen. Posturologiske problematikker kan stamme fra øjne, indre øre, fødder og kæben.

 

Jeg inddrager posturologiske test ved alle mine behandlinger. Det er min erfaring, at det giver bedre og mere langvarige resultater.

BMS Akupunktur

 

 

BMS Akupunktur anvender jeg til  mange af mine smertebehandlinger som kan være alt fra nakke, knæ, skulder, hofte og rygproblemer. BMS Akupunktur  er et behandlingssystem som har sit fundament  fra Master Tung og Dr. Tan akupunktur  ( To meget anerkendte akupunktører)  Alle lidelser behandles via lemmerne. Det vil sige, at man udelukkende  behandler på arme, ben, hænder, fødder og skalp.   Og der behandles aldrig direkte der hvor smerten er.  Systemet er meget effektivt og hurtigt virkende. Man vil derfor ofte opleve resultater indenfor ganske få minutter